Politica de returnare


Politica de returnare a produselor achizitionate de pe www.pupi.md

Conform legislatiei in vigoare, in decurs de 14 de zile de la intrarea in posesie a produsului, aveti posibilitatea de a-l returna fara nici o justificare.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Produsele trebuie sa fie insotite de factura de achizitie. Politica de rambursare a banilor este de 14 de zile.

Pentru cumparatorii din afara Republicii Moldova cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur. se va face intr-un cont bancar specificat de catre cumparator.

Produsele realizate pe comanda dupa specificatiile cumparatorului, nu pot fi returnate. Aceste produse pot fi trimise pentru a fi modificate in cazul in care se doreste acest lucru in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a coletului. Modificarile sunt gratuite, nu se percepe nici o taxa, cumparatorul va suporta doar plata transportului tur-retur ale coletului (in cazul cumparatorilor din afara Republicii Moldova).

  Produsele nu vor putea fi returnate/inlocuite in urmatoarele cazuri:

a) prezinta semne de folosire, uzura, spalare;

b) lipsa accesorii;

c) au fost deteriorate;

d) nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei;

e) produsele au fost executate dupa specificatiile consumatorului sau in cazul unor produse distinct personalizate (produs personalizat dupa marimile clientului), combinatii de culori atipice, alte materiale sau alte personalizari cerute de catre cumparator) la cererea cumpărătorului sau care nu faceau parte din stoc la momentul comenzii.

ATENTIE! Culorile in realitate pot diferi fata de fotografii deoarece ecranul dispozitivului de pe care sunt vizualizate nu poate reda perfect nuantele precum le percepe ochiul uman.

Dacă produsul este returnat ca fiind nou (nefolosit), dar in realitate se dovedeste ca produsul nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, ne rezervăm dreptul de a nu rambursa banii, si, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

 

Formularul de retur:

Coletul/coletele se vor trimite la urmatoarea adresa:

 Republica Moldova Chișinău, str. Andrei Doga 2/1

Coletul trebuie sa contina urmatoarele:
- produsul/produsele
- copie dupa factura

Completeaza formularul de mai jos pentru a solicita returul produsului/produselor:

 

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp