Rochie NECTAR Val de Mare cu broderie manuala

Articol: NKIR9

Rochie Pupi Sweet Dress pentru dame din colecția „Nectar Sublim 2019” cu broderie manuală.

Mărimi / Preț:
one size - 3400MDL / 163EUR / 197USD / 796RON
Culori disponibile:

„Nectar Sublim 2019”

 

Colecția Nectar apare pentru al treilea an consecutiv, deci de această dată aducem rafinamentul, munca și feminitatea care și-a câștigat noblețea prin trecerea timpului. Revenim cu prospețimea primăverii, și nu doar.

Primăvara este frumoasă prin observație, de aceea îți propunem să ne oprim un pic, și să observăm care este drumul unei rochițe. Pentru început, intenția noastră de a ambala feminitatea se transformă într-o schiță, trasată cu linii molatice pe o foaie albă. Câteva mișcări naive ale creionului dau suflare pânzei. Alegem stofa potrivită, foarfeca taie cu încredere și prospețime, aici intervine acul, ața și mânile dibace ale croitoreselor. Și iată detaliul care prinde și eliberează rochia în același timp – broderia manuală.

Frumusețea feminină are un singur rival - florile, despre ele vorbesc și poeții. În coleția Nectar Sublim 2019, noi transformăm rivalii în aliații tăi. Grație broderiei realizate după o tehnică unică, florile câmpului par că se avântă să ofere rochițelor personalitate și caracter.

Tehnica după care este realizată broderia este extrem de migăloasă, transmisă de-a lungul mai multor generații. Din dragostea pentru continuitatea am decis să o utilizăm în procesul de creare a rochițelor.

Executate manual de către meșterițe care se dedică în totalitate procesului de creație, rochițele din noua colecție vor reuși să-ți sublinieze unicitatea. Dacă îți dorești o altă culoare, dacă simți nevoie completării, dacă vrei să realizăm un set mamă fică, atunci fii sigură că vom saluta dorințele tale, ne vom simți măguliți de încrederea pe care ne-o oferi.

Aleeg colecția Nectar Sulbim 2019 – pentru că în tine este atâta Primăvară!

A SE SPĂLA DE MÂNĂ LA MAX 30°CA SE SPĂLA DE MÂNĂ LA MAX 30°C

A NU SE FOLOSI ÎNĂLBITORIA NU SE FOLOSI ÎNĂLBITORI

A SE CĂLCA LA MAX 110°CA SE CĂLCA LA MAX 110°C

A NU SE CURĂŢA CHIMICA NU SE CURĂŢA CHIMIC

A NU SE UTILIZA MAŞINA DE USCAT RUFEA NU SE UTILIZA MAŞINA DE USCAT RUFE

    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp