Rochie de mireasă Queen Thoughts

Articol: W2CGP

O rochie potrivită este cea care îți transmite atitudinea și personalitatea. Acest model executat cu atenție la detalii și o culoare intensă, pune stăpânire pe cel care o privește.

Mărimi / Preț:
one size - 6500MDL / 322EUR / 381USD / 1 571RON
Culori disponibile:

O rochie potrivită este cea care îți transmite atitudinea și personalitatea. Acest model executat cu atenție la detalii și o culoare intensă, pune stăpânire pe cel care o privește. În plus, fundița din față, cât o legi, legi de ea visele și cele mai profunde dorințe. Oare să fie ea potrivirea evenimentului tău?

____________________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp