Rochie de mireasa Meet the Sun

Articol: VUU46

Decolteul de la spate al unei rochii nu este despre îndrăzneală neapărat, este despre finețe și gingășie, dacă știi să o faci fiind atent la detalii. Noi am completat acest pas cu năsturei și flori suave.

Mărimi / Preț:
one size - 5200MDL / 243EUR / 291USD / 1 198RON
Culori disponibile:

Decolteul de la spate al unei rochii nu este despre îndrăzneală neapărat, este despre finețe și gingășie, dacă știi să o faci fiind atent la detalii. Noi am completat acest pas cu năsturei și flori suave. Rochia viselor tale... are în ea acest element?

______________________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

 
    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp