Rochie de mireasă Noapte de Vară

Articol: PMZCM

Combinația dintre buline mărunte și un decolteu generos la spate poate fi făcută cu mare grijă, doar de către creatorii de la Pupi Sweet Dress care pe lângă talent, au și un simț al esteticului.

Mărimi / Preț:
one size - 5800MDL / 288EUR / 340USD / 1 401RON
Culori disponibile:

Combinația dintre buline mărunte și un decolteu generos la spate poate fi făcută cu mare grijă, doar de către creatorii de la Pupi Sweet Dress care pe lângă talent, au și un simț al esteticului. Mânecile la fel de fragile, ar fi perfecte pentru cununia ta. Îți place această alegere?

_____________________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp