Rochie de mireasă Șidef

Articol: FTVZE

Rochițele cu perle nu ai cum să nu le iubești. Dacă îți plac perlele de când ești mică, păstrează această stare și umple cu perle cel mai rafinat moment din viața ta.

Mărimi / Preț:
one size - 6500MDL / 304EUR / 364USD / 1 498RON
Culori disponibile:

Rochițele cu perle nu ai cum să nu le iubești. Dacă îți plac perlele de când ești mică, păstrează această stare și umple cu perle cel mai rafinat moment din viața ta. Și ca să menținem aceeași finețe, am completat rochița cu mâneci la fel de fine și un spate cuceritor.

________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

A SE SPĂLA DE MÂNĂ LA MAX 30°CA SE SPĂLA DE MÂNĂ LA MAX 30°C

A NU SE FOLOSI ÎNĂLBITORIA NU SE FOLOSI ÎNĂLBITORI

A SE CĂLCA LA MAX 110°CA SE CĂLCA LA MAX 110°C

A NU SE CURĂŢA CHIMICA NU SE CURĂŢA CHIMIC

A NU SE UTILIZA MAŞINA DE USCAT RUFEA NU SE UTILIZA MAŞINA DE USCAT RUFE

    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp