Rochie de mireasă Gând Dulceag

Articol: 63ZWB

Una dintre combinațiile care ne diferențiază de ceilalți, este cea dintre croșetă și pânza fină. Pentru aceste detalii mărunte am avut nevoie de creativitate și măiestrie, iar voi ne inspirați să creăm liber și sigur.

Mărimi / Preț:
one size - 3800MDL / 190EUR / 223USD / 926RON
Culori disponibile:

Una dintre combinațiile care ne diferențiază de ceilalți, este cea dintre croșetă și pânza fină. Pentru aceste detalii mărunte am avut nevoie de creativitate și măiestrie, iar voi ne inspirați să creăm liber și sigur. Vă aducem aminte că fiecare model poate fi ajustat și realizat în culorile pe care le doriți.

______________________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp