Rochie de mireasa Equal love

Articol: 4KEU8

Umeri tandri, talie suplă, mers plutitor ce răsare de sub tull. Ușoară, romantică... ba chiar fragilă. Rochițete Pupi Sweet Dress sunt înduioșătoare.

Mărimi / Preț:
one size - 3800MDL / 181EUR / 220USD / 884RON
Culori disponibile:

De nenumărate ori încercăm să definim feminitatea. Credem că această rochiță ar fi o încercare reușită. Umeri tandri, talie suplă, mers plutitor ce răsare de sub tull. Ușoară, romantică... ba chiar fragilă. Rochițete Pupi Sweet Dress sunt înduioșătoare. ______________________________________________________________________

Pupi Sweet Dress vă propune o colecție unică de rochițe pentru mirese. Ușoare și plutitoare, așa cum v-ați obișnuit cu ele. Și de acestă dată am pregăsit o stofă de toată gingășia, culorile sunt calde și jucăușe. Și am creat mai multe modele, ca să puteți alege pe cel potrivit penru cununia sau nunta, care iată, iată se apropie cu pași tandri.

Prețurile plăcute subliniază calitatea rochițelor create, iar pentru că știm cât de important este acest eveniment pentru viața ta, avem și opțiunea de a personaliza fiecare rochie. Găsim modelul potrivit, facem ajustările necesare.

 
    Nu există recenzii.

Scrie o recenzie

069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp