Pupi Sweet Dress


Mai ții minte jocul acela copilăresc... când alături de prietenele tale, valsai prin cameră cu ochii închiși, imaginându-ți că porți o rochiță ce ți se potrivește de minune? Vise cu o stofă rafinată, din aceeași stofă Pupi creează rochițe.

Povestea Pupi Sweet Dress începe în anul 2015, fiind o echipă de femei inspirate, am lansat prima noastră colecţie – fustiţe din tulle, seturi mamă-fiică. Astăzi Pupi Sweet Dress îți îmbracă dorințele în rochii de seară, seturi mamă-fiică, ţinute pentru domnişoare de onoare, rochii de mireasă, rochii pentru botez, rochiţe pentru fetiţe.

Lucrăm pe bază de colecții care apar nu doar o dată pe sezon. Avem și un atelier potrivit pentru crearea sau ajustarea modelului pe care ți-l dorești. Iar pentru că visele nu au hotar, livrăm rochițe oriunde te-ai afla.

Culori tandre, modele pline de imaginație și rafinament, broderii și croșete create manual – îți aducem aceste mici detalii agăugând calitatea și prețul accesibil. Hai să ne conectăm pe facebook, intragram sau blog, pentru a crește această poveste mai departe.

„Printesele viseaza, Pupi creează”

Pupi Sweet Dress
069699267


Referitor la comenzi,
produs, preț și livrare ne puteți contacta
pe Viber ori WhatsApp